STIGA is een merk met twee verschillende takken namelijk: STIGA Sports AB & STIGA Games. Bengt Bandstigen is de oprichter van het tennis bedrijf BANDA in 1966, dat later van naam veranderde naar STIGA SPORTS AB. In 1983 begon STIGA met het verkopen van tafeltennis producten en in 2006 werd STIGA GAMES toegevoegd aan het bedrijf. Vandaag de dag verkoopt STIGA Sports AB haar producten in meer dan 100 verschillende landen over de wereld.

STIGA Games heeft een lange geschiedenis, het eerste STIGA tafelhockey spel werd verkocht in 1957 en sindsdien zijn er al meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht. Het Badminton assortiment en de Rebounders zijn de laatste producten die zijn toegevoegd aan het assortiment. STIGA is een merk dat wil blijven innoveren en verbeteren.

Producten

De kernwaarden van de STIGA producten zijn kwaliteit, de betrouwbaarheid van de producten en de service. Omdat de STIGA aan alle Europese veiligheidsreden voldoet, zijn de producten betrouwbaar en kindvriendelijk. STIGA is marktleider in Scandinavië voor al haar producten en in de rest van Europa timmert het steeds meer aan de weg.

Rebounders en Stuntstepjes

De rebounders en stuntstepjes van STIGA staan beide bekend als een kwalitatief goed en betrouwbaar product. De producten doen aan alle veiligheidsnormen die door de EU vastgesteld zijn. Verder staat het merk STIGA voor een betrouwbaar en innoverend merk. Wanneer je een product van STIGA koopt kan er gegarandeerd worden dat de producten van uitstekende kwaliteit zijn.